+31 63 363 1563       info@yett-lou.nl
Me-time ontmoetingen
Al jaren werk ik vol compassie samen met mensen aan hun persoonlijke processen. Een heel intuïtief proces. Een 'Me-time'.
De mensen die ik tegenkom zijn heel divers en dat maakt het ook heel mooi. Het is een constante, je zou bijna zeggen, vanzelfsprekende afstemming vanuit het hart. Alles wat onderweg tegen gekomen mag worden, wordt gezuiverd door je eigen bronwezen, want uiteindelijk ben ik niet degene die het voor je doet, je doet het namelijk allemaal zelf.
De energetische overdracht komt voort uit een natuurlijk respons op jouw vraag. Het zet de zuiverende energie in beweging in de steeds meer verdiepende hartverbinding, het gevolg is dat je eenheid kan gaan ervaren. Dat is namelijk wie je van nature bent.

De kracht, die je hervindt door je eigen proces van thuiskomen te dragen, is immens. Mijn aandacht ligt in het verbinding maken met jouw natuur, waardoor jouw zelfhelend vermogen aangaat.
De geboden hulp kan ook heel praktisch zijn, als ervaringsdeskundige bij (langdurige) ziekte heb ik daarin veel in te geven.
Het stukje zoals je eigen autoriteit en autonomie terugvinden, hoe om te gaan met je verhoogde sensitiviteit, diepte onderzoek, oude overtuigingen ombuigen en bij jezelf te blijven zijn zo een paar speerpunten.

De naamgeving ' Master of Compassion' , is een Zijnsstaat waarin ik volledige aanwezig ben in mijn natuurlijke staat, en de naam is voortgekomen uit een hele mooie ontmoeting met een spiritueel teacher. De naam Earthkeeper kreeg ik in een innerlijke reis aangereikt.
Het bijzondere is dat ik de namen ontvangen heb vlak na het moment waarin een innerlijke verschuiving heeft plaatsgevonden. Een dankbaar proces.
Birth-care ( birth connector)
Naast deze kwaliteiten kan ik ook begeleiden als Adoula, 'spirituele' geboortebegeleiding, waarin het contact van (aankomende) ouder of ouderpaar met het inkomende zielekindje centraal staat. Maar ook de energetische verbinding van het grote ziele bewustzijn, met het lichaampje in de moederschoot.

Al deze facetten ondersteunen een voorspoedige zwangerschap, geboorte en leven. Een reis die we naar behoefte invullen, jij als ouder(-paar) aanreikingen ontvangt in het energetische ervaarbaar contact met jullie kindje. Een ontwikkeling die de sensitiviteit bevorderd, communicatie, en heldere ingevingen.
Het bevallen samen wordt als een hele verdiepende reis ervaren. Je leert onder andere je eigen 'bubbel' te creëren, waarin jij en je baby, rust en veiligheid ervaren en een welkome energie is voor de opbouw en ontwikkeling van het celgeheugen.

Mijn pure aanwezigheid en space holding als Adoula, reageert als een natuurlijke respons, en versterkt en beschermt deze heilige ruimte tijdens het hele proces van bevallen.
Die-care
Stervensbegeleiding, wat voor mij belangrijk hierin is, is dat ook het laatste stukje van je reis hier op aarde goed afgesloten wordt, als een balsem voor de ziel, geeft schoonheid, ook voor de achterblijvenden. Voorbij de angst, in overgave op weg naar het 'nieuwe' thuis. Een transitie die alles omvattend is.
In deze periode van naderend afscheid ga je als stervende, geliefde, partner, vriend en familie door zo'n intens proces van transformatie, zoveel gevoelens als er dan naar boven komen. Gevoelens van verdriet, loslaten, angst en soms ook fysieke pijn.

Wat ' Dreamwalker death' kenmerkt, is dat de begeleiding niet stopt na het overgaan. Vanuit mijn Zijnsstaat, pure aanwezigheid, ondersteun ik je, waar nodig, met liefde voorbij de niet fysieke dimensies naar de plek waar jij wil zijn. Liefde, vertrouwen en loslaten zijn de kenmerken van dit mooie proces.

Tijdens de laatste fase van de reis ben ik tijdelijk 24/7 beschikbaar in de energie en aanwezig (op locatie) waar nodig.
Mijn ruimte
Mijn cosy ruimte, is voorzien van vele gemakken, heeft onlangs ook een heerlijk healing wellness experience mat op de behandeltafel. De ontwikkelaars van deze handgemaakte mat, gevuld met edelstenen, microcirculatie stimulering, aardefrequenties, negatieve ionen, licht en nog veel meer, nodigden mij uit om samen te werken.
Ik kan echt zeggen, na veel proef-lig ervaringen, het is een `warme` weldaad voor lichaam, geest en mind. Het is geweldige ondersteuner op tal van gebieden. Je kan dus altijd een half uurtje ervaren, voor kleine bijdrage. App of mail me gerust. De mat kan ik ook inzetten tijdens een `Me-time`.
Dan is er nog een andere mogelijkheid. Een super klein draagbaar bioresonantie apparaatje, welke al dan niet ingezet kan worden als ondersteuning.
Met de medisch gecertificeerde therapeutische Healy Resonance, zijn er meerdere mogelijkheden, waardoor men ook thuis met persoonlijk afgestemde ondersteunende Healy programma`s kan werken.
Bioresonantie therapie wil eigenlijk zeggen, dat alles van nature uit trilling ofwel frequentie bestaat (zoals muziek, het lichaam en stenen) welke meetbaar zijn. Deze frequenties ondersteunen het zelfgenezend vermogen. Een weldaad voor het lichaam.Mijn intentie hiermee is om je eigen autonomie en autoriteit te hervinden.
Zowel preventief als curatief.
© Yett-Lou | © Art2Smart