+31 63 363 1563       info@yett-lou.nl
Reviews
*Voor mij is Yett-Lou en het contact met haar heel bijzonder. Ik heb een lang ziekte- en herstelproces gekend met een ziekteverwekker (Mr. Lyme zoals ik hem zelf heb genoemd) waarin je jezelf nogal kunt verliezen, is mijn ervaring.
Yett-Lou is voor mij één van de belangrijkste personen geweest in het verleggen van de aandacht, in het omvormen van de energie, en om te (leren) focussen op het hier zijn, in het nu. Tevens heeft ze me qua keuze voor het behandelen van Mr. Lyme en z'n vriendjes geholpen een goede richting te kiezen.
Je weet wat je aan haar hebt, en aan de andere kant weet je niet wat je wat je kan verwachten als je met haar een therapiesessie ingaat. Wat juist wel fijn is.
Ik vind Yett-Lou een lieverd en ook een powerhouse in haar eigen soort tegelijk, één die mij ook in telefonische sessies spiritueel "in de lift heeft gezet" maar me evengoed weer meer met m'n benen op de grond heeft gekregen.
Ze is intelligent en beschikt over een schat aan wijsheid, en dat laatste is iets wat in deze tijd véél meer nodig is dan intellect. Bij Yett-Lou zit je goed. Ik heb erg veel aan haar gehad en ook nu ben ik nog graag met haar in contact.

Gabrïel - Barry*De hele energie veranderd als je binnenkomt, ik zie het helemaal golven..

*Het is zo mooi om te zien hoe jij bezig bent, je voelt de energie in de ruimte veranderen in hart frequentie

*Je verdwijnt helemaal, het is gewoon een veld.

*Je huilt mijn tranen...

*Als ik bij jou ben geweest, ga ik altijd weg vol met nieuwe mogelijkheden.

*Jij weet altijd raad, dank je wel

*Jouw aanraking is echt een koestering

*Wanneer jij mij aankijkt gebeurt het al, je stem..,

*Lieve Yett-Lou, annex Groene Tara (Tibetaans Boeddhisme),

Grote dank voor je compassievolle, respectvolle benadering. Fijn om 'life' te ervaren hoe deskundig jij healt! (premiere).
In korte tijd had je mij en gegrond en geheald. Voelde echt goed!

Een fijne bijzondere dag morgen en veel liefs L.
Disclaimer
Aan Iedereen:

Wil ik altijd vragen bij ziekte, medische klachten, onderzoeken de huisarts, behandelend arts of medisch specialist te raadplegen.

Alle ontvangen sessies zijn bedoeld als ondersteuning en niet als diagnose.

Alle adviezen zijn geheel vrijblijvend.

Alle publicaties en uitingen op Yett-Lou.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets mag op een of andere manier openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.

Email verkeer: Doordat in het e-mail verkeer geen gebruik wordt gemaakt van encryptie of een wachtwoord kan de veiligheid van het e-mail verkeer niet volledig worden gegarandeerd.
In correspondentie met mij accepteert je dit risico.

De Healy is een medisch gecertificeerd apparaat voor pijn behandelingen, zoals chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine.
En voor ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen waaronder, depressie, angst en de daarbij voortkomende slaapstoornissen.
Alle andere toepassingen van de Healy zijn nog niet erkend, vanwege gebrek aan bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde.

De website maakt ook gebruik van hyperlinks naar websites van derden.
Op de inhoud daarvan heb ik geen invloed.
De verantwoordelijkheid over de inhoud, bereikbaarheid en eventuele schadelijke gevolgen liggen geheel bij de desbetreffende website en bedrijfseigenaar.

Mijn ruimte is op de eerste verdieping, gelieve daar rekening mee te houden. In speciale gevallen is bezoek aan huis mogelijk, mits de afstand in de regio is.
Wil je graag komen en zijn er praktische bezwaren, met een telefoontje kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ben je onverwacht verhinderd of ziek geworden, laat dan een berichtje achter via de e-mail of telefoon. Is het minimaal 24 uur van te voren, dan verplaatsen we kosteloos je afspraak.


Dank je wel.
© Yett-Lou | © Art2Smart